Biztosítéktábla és kismegszakitó csere

Biztosítéktábla csere, korszerűsítés

Régi olvadó biztosítót az 1800-as évektől kezdtek használni, hátránya egyszer használatos, ha leold, újról kell gondoskodni patkolása tűzveszélyes. Később kezdtek elterjedni az ú.n. automata biztosítékok, ezeket már elég felkapcsolni a hiba elhárítása után. 2009-től a biztosítéktábla kiegészítéseként, egy életvédelmi relé beépítése is kötelező. A lakáselosztót ötévente felül kell vizsgáltatni, hiszen a kismegszakítók is elöregedhetnek, tönkremehetnek. Meghibásodása esetén sűrűn old le, vagy le sem old, amikor le kellene. A biztosítéktábla a lakás legfontosabb része, innen indul az összes elektromos vezeték és ide tér vissza, itt van a legnagyobb áramterhelés is. Az olvadó biztosító és a kismegszakító feladata, a konnektorba bedugott elektromos berendezések túláram elleni védelme. A biztosítéktáblában található kötések az évek múlásával oxidálódhatnak, meglazulhatnak, tüzet és anyagi kárt okozva Önnek.

Mindenféleképpen cserére szorul a lakáselosztó ha:

  • Szikrázik, füstöl, villog, sistereg a biztosítéktábla

  • Zizegő hangot hall

Ilyen esetben a lakás nagy áramfelvételű berendezéseit ne használja, mindent húzzon ki a konnektorból, és a lehető legrövidebb időn belül hívjon ki egy villanyszerelőt (a Zolivill csapata rendelkezésére áll). Az elektromos tüzek nagy részét, a biztosítéktábla karbantartásának hiánya okozza. A mai biztosítéktáblák teljesen zártak anyaguk lángálló, esztétikus külleműek. A Zolivill által beépített anyagokra és a biztosítéktábla cserére 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

A következő városokban, településekben dolgozunk: Budapest összes kerülete, és vonzáskörzete: Soroksár, Budaörs, Inárcs, Pestlőrinc, Pestszentimre, Biatorbágy,  Vecsés, Gyál, Ecser, Gyömrő, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Halásztelek, Lakihegy, Törökbálint, Ózd, Üröm, Pomáz,Érd, Százhalombatta, Csobánka, Pusztazámor, Szentendre, Tárnok, Nagykovácsi, Ráckeve, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Dunakeszi, Göd, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Őrbottyán, Csomád, Gödöllő, Veresegyház, Vác, Leányfalu, Tahitótfalu, Alsónémedi,Solymár, Sződ, Mende, Maglód, Sülysáp, Csévharaszt, Monor, Pécel, Délegyháza, Dunavarsány, Erdőkertes .

Amennyiben az Ön lakóhelye, nincs, felsorolva érdeklődjön, igény esetén, ingyenes kiszállással a Zolivill villanyszerelő szolgáltatása Önnek is elérhető!

 

 

Vélemény, hozzászólás?