Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés

Az elektromos hálózat megfelelő állapotban van, viszont festés után a fehér kapcsolók, konnektorok elszíneződtek, vagy nem működik mindegyik megfelelően, esetleg nem is működik. A lámpa, csillár cseréje is aktuális, vagy már nem megy lakása stílusához és szeretné lecseréltetni őket, vagy LED fényforrást szeretne kiépítetni, bízza a Zolivill villanyszerelő csapatára.

Budapest összes kerületében és vonzáskörzetében vállalunk lámpa, konnektor és kapcsolócserét, felszerelését, LED-es világítástechnika kiépítését.
A konnektor, kapcsoló, lámpa felszerelését darabszámra tudjuk vállalni, a szerelvények beszerzéséről Önnek kell gondoskodni. Igény esetén pontos típus szín és márka ismeretében a beszerzést meg tudjuk valósítani.

A Zolivill által ajánlott kapcsoló, konnektor család:

Legrand (magyar gyártmány)

Schneider (német gyártmány)

Ezek a szerelvények kiváló minőségű időtálló termékek, több szín, forma és árkategóriából, biztos megtalálja az Ön ízlésének megfelelő kapcsolócsaládot.

Kiszállási díj, parkolási díj NINCS!
Darabszámos szerelvényezés
– Mennyezeti lámpa felszerelése:2500 Ft /db
– Oldalfali lámpa felszerelés: 2500 Ft/db
– Csillár felszerelés: 2500 Ft-tól/db
– Falon kívüli kapcsoló felszerelés: 1500 Ft/db
– Konnektor, kapcsoló (süllyesztett) felszerelés: 500 Ft/db
– Falon kívüli konnektor felszerelés: 1500 Ft/db

A következő városokban, településekben dolgozunk: Budapest összes kerülete, és vonzáskörzete: Soroksár, Budaörs, Inárcs, Pestlőrinc, Pestszentimre, Biatorbágy,  Vecsés, Gyál, Ecser, Gyömrő, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Halásztelek, Lakihegy, Törökbálint, Ózd, Üröm, Pomáz,Érd, Százhalombatta, Csobánka, Pusztazámor, Szentendre, Tárnok, Nagykovácsi, Ráckeve, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Dunakeszi, Göd, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Őrbottyán, Csomád, Gödöllő, Veresegyház, Vác, Leányfalu, Tahitótfalu, Alsónémedi,Solymár, Sződ, Mende, Maglód, Sülysáp, Csévharaszt, Monor, Pécel, Délegyháza, Dunavarsány, Erdőkertes .

Amennyiben az Ön lakóhelye, nincs, felsorolva érdeklődjön, igény esetén, ingyenes kiszállással a Zolivill villanyszerelő szolgáltatása Önnek is elérhető!

Vélemény, hozzászólás?