Villanytűzhely bekötés garanciával

Villanytűzhely vásárlás előtt célszerű, megbizonyosodni arról, hogy a jelenlegi elektromos hálózat el fogja bírni az elektromos főzőlap áramfelvételét, és hogy a külön áramkört milyen formában lehet kivitelezni hozzá, ha nincs kiépítve. Villanysütő, villanytűzhely, elektromos főzőlap bekötése, cseréje 1-2 munkanapon belül, a márkától és a gyártótól függetlenül, (Bosch, Zanussi, Elektrolux, Ariston, Indesit, Teka, Whirlpool, Hotpoint, Cata, Nodor, Gorenje, Smeg Linea, stb) szakszerű üzembe helyezése a garanciajegy érvényesítésével.

.
Munkatársunk pontosan érkezik a helyszínre,
megvizsgálja a meglévő vezetékek és biztosítékok állapotát, majd megfelelő műszaki feltételek esetén beüzemeli az új készüléket, amely azonnal használható.

 

Elektromos főzőlap, elektromos sütő, villanysütő, kerámia főzőlap, indukciós főzőlap bekötés ára: 20000 Ft 1 db fözölap + 1db sütő.

Különálló elektromos tüzhely bekötèsènek ára:15000 Ft

Az ár a munkadíjat és a bekötéshez szükséges anyagokat tartalmazza, másfél méter vezeték hosszúságig.
Kiszállási díjat és parkolási költséget nem számolunk fel.
Munkáinkra 2 év garanciát vállalunk.
szakszerű beüzemelést a garancia jegy érvényesítésével igazoljuk.
Fix, elektromos csatlakozású tűzhelyet (elektromos főzőlap, elektromos sütő, villanysütő, kerámia főzőlap, indukciós főzőlap) csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak és a berendezés műszaki adatainak ismeretében.
A nem megfelelően kialakított vezetékezést, a vezetékek cseréjével, vagy megfelelő áramkör kialakításával, lehet javítani. Ebben az esetben a munkatársunk a helyszínen megbeszéli Önnel a további teendőket.

A szakszerűtlen bekötés tüzet okozhat, a garanciajegy érvényesítésének hiánya esetén, a jótállási feltételek érvényüket veszítik ezért a garanciális időn belüli meghibásodás esetén a készülék javításának a költségei Önt terhelik.

A következő városokban, településekben dolgozunk: Budapest összes kerülete, és vonzáskörzete: Soroksár, Budaörs, Inárcs, Pestlőrinc, Pestszentimre, Biatorbágy,  Vecsés, Gyál, Ecser, Gyömrő, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Halásztelek, Lakihegy, Törökbálint, Ózd, Üröm, Pomáz,Érd, Százhalombatta, Csobánka, Pusztazámor, Szentendre, Tárnok, Nagykovácsi, Ráckeve, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Dunakeszi, Göd, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Őrbottyán, Csomád, Gödöllő, Veresegyház, Vác, Leányfalu, Tahitótfalu, Alsónémedi,Solymár, Sződ, Mende, Maglód, Sülysáp, Csévharaszt, Monor, Pécel, Délegyháza, Dunavarsány, Erdőkertes .

Amennyiben az Ön lakóhelye, nincs, felsorolva érdeklődjön, igény esetén, ingyenes kiszállással a Zolivill villanyszerelő szolgáltatása Önnek is elérhető!

 

Vélemény, hozzászólás?