Hibakeresés

Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák
* Lámpafelrakás (új lámpatest, csillár vásárlása esetén)
* Kapcsoló, konnektorcsere (új kapcsoló, konnektor vásárlás esetén)
* Biztosítéktábla javítás, a hibás áramkör megkeresése, javítása, lakáselosztó karbantartása (lever a biztosíték, nem tudja visszakapcsolni)
* Konnektor, lámpakapcsoló javítás (nem működik, nincs benne áram)
* Ezeket a szolgáltatásainkat, megkeresést követően 1-3 napon belül elvégezzük, szakszerűen.
* Rendszeres karbantartást is végzünk elektromos hálózatán, megrendelés esetén.
Villanyszerelőnk  a megbeszélt időben érkezik Önhöz, ahol az Ön igényeit és a szakma szabványait betartva, szakszerűen kijavítja a hibát. A megbízás elkészültével leellenőrzi a munkát, majd összetakarít maga után.

Kiszállási díj Budapesten 15.000ft parkolási költség az aktuális parkolási zóna dijszabása alapján számitjuk.

Hibakeresésre és javítására, ezt a legnehezebb beárazni, mivel kimagasló szaktudás mellett profi műszerpark illetve hálózat analizátorokkal, kábeldiagnosztikai műszerekkel, hőkamerával és érintésvédelmi célműszerekkel rendelkezünk, így az a tapasztalat, ahol elöttünk másik négy villanyszerelőnek már nem sikerült megtalálni a hibát, viszont a házat számtalan helyen megbontották olyan helyen is pár óra alatt megtalaljuk a hibát.  A hibakeresés árai sikerdíjasak, kiszállási dij + 100.000ft/hiba a díjja. A hiba megtalálása esetén fizetendő, ha nem találjuk meg, akkor csak a kiszállási díjjat kell kifizetnie.

Áraink Budapest összes kerületében egységesek. A hibakeresési és javítási munkák az esetek többségében egy-két órán belül elvégezhetőek.

Minden, cégünk által beépített anyagra 1 év teljes körű garanciát és az elvégzett munkára 10 év teljes körű garanciát vállalunk.

Villanyszerelő szakembereinkkel Budapest összes kerületében (I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX,, XX., XXI., XXII., XXIII.), A következő városokban, településekben is dolgozunk: Soroksár, Budaörs, Inárcs, Pestlőrinc, Pestszentimre, Biatorbágy,  Vecsés, Gyál, Ecser, Gyömrő, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Halásztelek, Lakihegy, Törökbálint, Ózd, Üröm, Pomáz,Érd, Százhalombatta, Csobánka, Pusztazámor, Szentendre, Tárnok, Nagykovácsi, Ráckeve, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Dunakeszi, Göd, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Őrbottyán, Csomád, Gödöllő, Veresegyház, Vác, Leányfalu, Tahitótfalu, Alsónémedi,Solymár, Sződ, Mende, Maglód, Sülysáp, Csévharaszt, Monor, Pécel, Délegyháza, Dunavarsány, Erdőkertes .

Amennyiben az Ön lakóhelye, nincs, felsorolva érdeklődjön, igény esetén, ingyenes kiszállással a Zolivill villanyszerelő szolgáltatása Önnek is elérhető!) Rövid határidővel, alacsony áron, magas minőségben minőségi anyagokkal dolgozunk.