Kiszállási díjaink

Mivel a kialakult gazdasági helyzet indokolja a tarifa változást így a díjmentes kiszállás és árajánlat készités meg szüntetésre kerül.
Célunk a magas minőség bíztositása ügyfeleinknk számára
2022. December 7.-töl az alábbi árak érvényesek:

Kiszállási díj Budapest összes kerületében egységesen 15.000ft

Budapest vonzáskörzetében 15.000ft + 400ft kilométerenként Budapest közigazgatási határától számolva oda és visszaútra vonatkozik.

Árajánlat készítés:
10.000ft + kiszállási díj. Munka megrendelés esetén az árajánlat díja a végösszegből levonásra kerül.

Hibakeresésre és javítás:
Ezt a legnehezebb beárazni, mivel kimagasló szaktudás mellett profi műszerpark illetve hálózat analizátorokkal, kábeldiagnosztikai műszerekkel, hőkamerával és érintésvédelmi célműszerekkel rendelkezünk, így az a tapasztalat, ahol elöttünk másik négy villanyszerelőnek már nem sikerült megtalálni a hibát, viszont a házat számtalan helyen megbontották olyan helyen is pár óra alatt megtalaljuk a hibát.  A hibakeresés árai sikerdíjasak, kiszállási dij + 100.000ft/hiba a díjja. A hiba megtalálása esetén fizetendő, ha nem találjuk meg, akkor csak a kiszállási díjjat kell kifizetnie.

Árajánlatunkon feltüntetjük, a felhasználandó anyagok listáját és árát, körülbelüli mennyiségét, a várható munkanapok számát és a munkadíjat is.

Keressen bizalommal, ha Önnek:

Át kell helyezni a villanyóráját, szabványosítani a mérőhelyét, korszerűsíteni a biztosítéktáblát, lámpa vagy konnektorcsere előtt áll, elektromos sütőt köttetne be, elektromos felújítást tervez, éjszakai mérőn gondolkodik, hálózatfejlesztést szeretne, szóval, ha villanyszerelőt keres kicsi, vagy, nagy villanyszerelési feladatra!