Lakásfelújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság

Megvásárolta új ingatlanát, érdemes megbizonyosodni az elektromos hálózat állapotáról, biztonságos használatáról, esetleg az elavult vezetékeket lecserélni, a rossz helyen lévő konnektorokat áthelyezni.

Akár a legkisebb átalakítástól, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről, akár az egész lakás elektromos hálózatáról legyen is szó, a Zolivill villanyszerelő csapatára számíthat. A Zolivill Budapest összes kerületében és Budapest vonzáskörzetében teljes körű villanyszerelési szolgáltatást nyújt az épületvillamosság területén.
Megkeresését követően 1-3 napon belül egyeztetünk időpontot egy, ingyenes helyszíni konzultációra, és elkészítjük Önnek az Ön igényeire szabott, árajánlatot. Nem csak erősáramú, hanem biztonságtechnikai (riasztó, kamera) rendszerek kiépítésével, és gyengeáramú hálózatokkal, (telefon, kaputelefon, tv) is foglalkozunk.

Nem veszünk fel előleget. Villanyszerelőinkkel, szakszerűen dolgozunk, ismerve a szakmára vonatkozó szabványokat, jogszabályokat, tartjuk a vállalt árat.
A lakások, irodák, villanyszerelését, alapszerelésre és szerelvényezésre osztjuk.
Alapszerelés: szerelvények, dobozok és a csövek helyének vésése, dobozok és csövek beépítése, vezetékek behúzása, összekötése, a biztosítéktábla készre szerelése, ideiglenes világítás és konnektor kialakítása, végül a lakás teljes próbája.
Szerelvényezés: a kapcsolók, konnektorok, lámpatestek, kaputelefon, TV. csatlakozók felszerelése, illetve villanytűzhely, elektromos sütő, bojler bekötése, üzembe helyezése garancia jegy érvényesítése.
A szerelvények felszerelését, célszerű festés után elvégezni.

A lakásfelújítás folyamatai, sorrendben a következők:

– Bontási folyamatok, új ajtó és ablaknyílások vágása.

– Falak kialakítása, gipszkarton fal egyik oldalának beépítése, épület szerkezetkész befejezése.
– Víz, gáz, fűtés, lefolyó csövek cseréje.
– Elektromos alapszerelés, vésés, csövezés, dobozolás, vezetékek behúzása, összekötése, biztosítéktábla kialakítása készre szerelése.
– Falak visszajavítása, gipszkarton falak készre szerelése.
– Burkolás, csempe és járólap lerakása.
– Festés, falak visszajavítása, festése, ajtók ablakok, radiátorok, fűtéscsövek festése.
– Vízvezeték és fűtés-szerelvények, vizesblokkok beépítése.
– Szerelvényezés, kapcsolók, konnektorok, lámpatestek felszerelése, bojler, villanysütő, elektromos főzőlap bekötése és üzembe helyezése.

Az Ön lakásának az elektromos felújítási költsége az Ön igényeire szabott, egyedi árajánlat, melyet a Zolivill ingyen elkészít Önnek! A munka felmérése az Önnel előre leegyeztetett időpontban történik, az Ön igényeinek megfelelően személyes konzultációt követően kerül kiszámolásra.