Villanytűzhely bekötés garanciával

Villanytűzhely vásárlás előtt célszerű, megbizonyosodni arról, hogy a jelenlegi elektromos hálózat el fogja bírni az elektromos főzőlap áramfelvételét, és hogy a külön áramkört milyen formában lehet kivitelezni hozzá, ha nincs kiépítve. Villanysütő, villanytűzhely, elektromos főzőlap bekötése, cseréje 1-2 munkanapon belül, a márkától és a gyártótól függetlenül, (Bosch, Zanussi, Elektrolux, Ariston, Indesit, Teka, Whirlpool, Hotpoint, Cata, Nodor, Gorenje, Smeg Linea, stb) szakszerű üzembe helyezése a garanciajegy érvényesítésével.

.
Munkatársunk pontosan érkezik a helyszínre,
megvizsgálja a meglévő vezetékek és biztosítékok állapotát, majd megfelelő műszaki feltételek esetén beüzemeli az új készüléket, amely azonnal használható.

A villanytűzhely bekötés ára: 15.000 Ft.

Beépitett főzőlap és sütő egyidejű bekötése 25.000ft

Az ár a munkadíjat és a bekötéshez szükséges anyagokat tartalmazza, másfél méter vezeték hosszúságig.
Kiszállási díj Budapesten 15.000ft+ parkolási költség.

Munkáinkra 2 év garanciát vállalunk.

A szakszerű beüzemelést a garancia jegy érvényesítésével igazoljuk.
Fix, elektromos csatlakozású tűzhelyet (elektromos főzőlap, elektromos sütő, villanysütő, kerámia főzőlap, indukciós főzőlap) csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak és a berendezés műszaki adatainak ismeretében.

A nem megfelelően kialakított vezetékezést, a vezetékek cseréjével, vagy megfelelő áramkör kialakításával, lehet javítani. Ebben az esetben a munkatársunk a helyszínen megbeszéli Önnel a további teendőket.

A szakszerűtlen bekötés tüzet okozhat, a garanciajegy érvényesítésének hiánya esetén, a jótállási feltételek érvényüket veszítik ezért a garanciális időn belüli meghibásodás esetén a készülék javításának a költségei Önt terhelik.